Titan BOX Weightlifting Platform Övrigt – Golvskydd – Plattformar Titan

14,845.00kr

Quick Overview

köpa billiga Titan BOX Weightlifting Platform online. Plattformen har en stålram på 50 x 25, som är designad för att skruvas ihop med andra ramverk genom metallpluggar i hörnen. Gummiytan absorberar stötar och skyddar utrustningen från skador. Dessutom absorberar ytan buller om man släpper en stång laddad med vikter. Ramen är monterad med ett gummiband för att utmana tyngdlyftare ytterligare.
Specifikationer:

Mått: 256,8 x 206,6 x 8,5 cm
Tjocklek på gummimatta: 3 cm billigt Titan Träningsmaskiner Övrigt – Golvskydd – Plattformar på nätet. Hälsokost och Kosttillskott, vitaminer & mineraler på nätet. Jämför priser inom Hälsokost och Kosttillskott.

köpa billiga Titan BOX Weightlifting Platform online. billigt Titan Träningsmaskiner Övrigt – Golvskydd – Plattformar på nätet. Plattformen har en stålram på 50 x 25, som är designad för att skruvas ihop med andra ramverk genom metallpluggar i hörnen. Gummiytan absorberar stötar och skyddar utrustningen från skador. Dessutom absorberar ytan buller om man släpper en stång laddad med vikter. Ramen är monterad med ett gummiband för att utmana tyngdlyftare ytterligare. Specifikationer: Mått: 256,8 x 206,6 x 8,5 cm Tjocklek på gummimatta: 3 cm Hälsokost och Kosttillskott, vitaminer & mineraler på nätet. Jämför priser inom Hälsokost och Kosttillskott.